Taxi Dordrecht van Protaxi

Bij Protaxi staan we graag voor u klaar als u een taxi nodig heeft in Dordrecht. Binnen onze onderneming bieden we verschillende soorten taxivervoer met een uitstekende service. Of dat nu gaat om zakelijk of vervoer. Ook voor maatwerk vervoer kunt u rekenen op onze specialisten. Zij zorgen er altijd voor dat u op een comfortabele en prettige wijze van A naar B wordt vervoerd. Bij Protaxi bent u dan ook van harte welkom voor een taxi in Dordrecht.

Gebruik kunnen maken van het vervoer dat u nodig heeft is niet altijd van toepassing. In sommige gevallen bent u zelf niet in staat om een voertuig te kunnen besturen, of moet het vervoer aan andere eisen voldoen. Zo kan het zijn dat u gebruik wilt maken van een taxi naar Schiphol met een groot gezelschap. Binnen ons taxibedrijf staan we tevens voor u klaar als u een nachtelijke taxi nodig heeft, of gebruik wilt maken van directievervoer.

Zowel onze airport service als onze zakelijke taxi staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Daarvoor bieden we u altijd een passend vervoermiddel. Ons wagenpark overtuigd door veiligheid en comfort. Zo komt u uitgerust en tijdig aan op de gewenste plaats van bestemming. Of dat nu binnen Dordrecht is, of daarbuiten. Voor een taxi in Dordrecht staan de chauffeurs van Protaxi graag tot uw dienst.

Taxi Dordrecht

Taxi bestellen in Dordrecht

Bij Protaxi zijn we gespecialiseerd in diverse vormen van taxivervoer. Hierbij kunt u denken aan vervoer van of naar speciale gelegenheden, zittend ziekenvervoer of schoolvervoer. Ook voor korte of lange taxiritten staan we voor u klaar. Niet alleen als u een taxi in Dordrecht nodig heeft, maar natuurlijk ook voor een taxi in Zwijndrecht.

 

We zorgen er altijd voor dat u snel, veilig en op het gewenste tijdstip opgehaald wordt. U kunt altijd rekenen op een comfortabel vervoer naar de gewenste plaats van bestemming. Bij Protaxi staan we ook voor u klaar voor een taxi in Papendrecht. Onze ervaren taxichauffeurs zijn actief in heel regio Ambacht. Omdat we korte wachttijden hanteren, hoeft u bij ons nooit lang te wachten.

 

Natuurlijk worden al onze ritten uitgevoerd door goed opgeleide en professionele chauffeurs. Uiteraard volledig gecertificeerd zodat u optimaal kunt profiteren van veilig en comfortabel vervoer. Of u nu een taxi in Dordrecht nodig heeft of gebruik wilt maken van onze airport service. We brengen u graag naar de bestemming die u wenst.

Een reservering voor een taxi in Dordrecht kunt zowel telefonisch als online maken.

Daarom kiest u voor Protaxi!

Transparantie

Gekwalificeerde medewerkers

Korte wachttijden

Altijd 24 uur beschikbaar

Flexibiliteit

Taxi vervoer op maat

Contactgegevens

Locatie

Willem Ruysplein 16
3333BX Zwijndrecht

Contact

Tel: + 31 (078) 6259731
Fax: +31(0)78 6259896
E mail: info@protaxi.nl

Noodcontact

Medische noodnummer: 06-27 83 42 77
(tussen 23:00 en 07:00)

Protaxi is lid van TX keurmerk en het KNV Taxi