Taxi Drechtsteden

Taxivervoer op maat door Taxi Drechtsteden

 

Heeft u direct een taxi nodig? Dan bent u bij Taxi Drechtsteden aan het juiste adres. Wij bieden u taxivervoer op maat. Of u nu op zoek bent naar airport service, zittend ziekenvervoer, trouwvervoer, rolstoelvervoer, zakelijk vervoer of schoolvervoer. Taxi Drechtsteden staat 24 uur per dag voor u klaar. Ook een nachtelijke taxi is bij ons taxibedrijf mogelijk.

Korte wachttijden bij Taxi Drechtsteden

Wij staan bekend om onze korte wachttijden. Als u ons belt, staan wij binnen een kwartier met een representatieve wagen voor u klaar. Wij rijden met onze taxi’s in Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en de gehele Drechtsteden voor vervoer van en naar een bestemming. Onze gekwalificeerde medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Dat wil zeggen dat ook een nachttaxi bij ons mogelijk is. Kenmerken van Taxi Drechtsteden zijn:

 • Integriteit
 • No-nonsense
 • Flexibiliteit
 • Servicegericht
 • Klantgericht

 Op een veilige en comfortabele manier wordt u door ons bedrijf, dat is gevestigd in Zwijndrecht, in korte tijd van A naar B gereden.

 

Taxi Drechtsteden

Wat bieden wij u?

 

Wij bieden u op korte termijn vervoer van A naar B. Het maakt bij ons niet uit voor welk type vervoer u Taxi Drechtsteden in wilt zetten. U kunt bijvoorbeeld denken aan het volgende:

 

 • Airport Service: Zowel voor een vakantie als voor een zakenreis staat taxi Drechtsteden voor u klaar. Wij bieden u vervoer naar het vliegveld en vanaf het vliegveld; wij brengen en halen u en uw bagage, zodat u onbezorgd aan uw vliegreis begint en hem ook zorgeloos beëindigd.
 • Zittend ziekenvervoer: Er is een speciale service voor patiënten uit Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht die tussen 22.00 en 7.00 uur een taxi nodig hebben om naar de dokter te gaan in Dordrecht of Rotterdam. Bij medische noodzaak kunnen klanten voor deze taxi ’s nachts het mobiele nood nummer 06 278 342 77 bellen.
 • Trouwvervoer: Naar het stadhuis, de kerk of een feestlocatie. Alles is mogelijk op het gebied van trouwvervoer.
 • Schoolvervoer: Uw kind(eren) van en naar school brengen? Ook dat kan met taxi Hendrik Ido Ambacht.
 • Zakelijk vervoer: comfortabel directievervoer of vervoer voor een klant? Wij staan voor u klaar.
 • Rolstoelvervoer: Ook mensen die gebruik maken van een rolstoel kunnen worden vervoerd door ons taxibedrijf.

 

Taxi Drechtsteden staat 24 uur per dag voor u klaar

Wilt u voor nu of op termijn een taxi bij ons boeken? U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan, als u dat wenst binnen een kwartier voor u klaar om u en uw bagage te vervoeren. Een korte wachttijd is immers waar taxi Drechtsteden om bekend staat.

 

Daarom kiest u voor Protaxi!

Transparantie

Gekwalificeerde medewerkers

Korte wachttijden

Altijd 24 uur beschikbaar

Flexibiliteit

Taxi vervoer op maat

Contactgegevens

Locatie

Willem Ruysplein 16
3333BX Zwijndrecht

Contact

Tel: + 31 (078) 6259731
Fax: +31(0)78 6259896
E mail: info@protaxi.nl

Noodcontact

Medische noodnummer: 06-27 83 42 77
(tussen 23:00 en 07:00)

Protaxi is lid van TX keurmerk en het KNV Taxi