Taxi Papendrecht van Protaxi

Taxi Papendrecht

Bij taxibedrijf Protaxi staan we voor u klaar als u een taxi in Papendrecht nodig heeft. Onze diensten lopen uiteen van personenvervoer naar zakelijk directievervoer en zittend ziekenvervoer. Binnen Protaxi hebben we de beschikking over een goed uitgerust wagenpark waarmee we u in al uw vervoer wensen kunnen voorzien. Uiteraard zijn we daarbij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Natuurlijk ook als u een taxi in Papendrecht nodig heeft.

In sommige gevallen voldoet eigen vervoer niet. Dit kan zijn omdat u zelf niet wilt rijden na een gezellig samenzijn. Daarnaast is uw eigen voertuig vaak niet geschikt voor speciaal vervoer. Hierbij kunt u denken aan personenvervoer met grotere gezelschappen of directievervoer. In dat geval staan de specialisten van Protaxi graag voor u klaar. Met onze airport service reist u op een comfortabele en veilige manier met de taxi van en naar Schiphol.

Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u op vakantie gaat of omdat u een zakelijke vliegreis moet maken. Welke taxi in Papendrecht u ook nodig heeft, bij Protaxi zorgen we er altijd voor dat u op een veilige en snelle manier op de plaats van bestemming arriveert. Natuurlijk kunt u daarbij rekenen op een hoogwaardige en op maat gemaakte service.

Taxi in Papendrecht reserveren

De taxi’s van Protaxi staan tevens voor u klaar als u een taxi in Dordrecht nodig heeft. Dit kan gaan om korte ritten, maar ook voor langere afstanden en zittend ziekenvervoer staan we voor u klaar. Ook bij medische noodzaak kunt u gebruik maken van onze diensten. Binnen ons taxibedrijf beschikken we over een noodnummer dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.

 

Onze professionele en correct opgeleide chauffeurs brengen u op een comfortabele manier naar elke gewenste plaats van bestemming. Ook een taxi in Zwijndrecht reserveert u eenvoudig bij Protaxi. Dit kan telefonisch, maar natuurlijk ook online. We zorgen er altijd voor dat u op een snelle en veilige manier vervoerd wordt. Of dat nu binnen Papendrecht of de regio Ambacht is.

 

Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in zakelijk vervoer en directievervoer. Dus ook als u een zakelijke taxi nodig heeft in Zwijndrecht of omgeving kunt u op ons rekenen. We kunnen altijd een geschikt en goed uitgerust voertuig bieden die het reizen zowel luxe als aangenaam maakt. Het team van Protaxi staat dan ook graag voor u klaar als u een taxi in Papendrecht nodig heeft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarom kiest u voor Protaxi!

Transparantie

Gekwalificeerde medewerkers

Korte wachttijden

Altijd 24 uur beschikbaar

Flexibiliteit

Taxi vervoer op maat

Contactgegevens

Locatie

Willem Ruysplein 16
3333BX Zwijndrecht

Contact

Tel: + 31 (078) 6259731
Fax: +31(0)78 6259896
E mail: info@protaxi.nl

Noodcontact

Medische noodnummer: 06-27 83 42 77
(tussen 23:00 en 07:00)

Protaxi is lid van TX keurmerk en het KNV Taxi