Taxi Hendrik ido Ambacht

Taxi Hendrik Ido Ambacht staat snel voor u klaar!

Wilt u direct een taxi boeken of heeft u op termijn een taxi nodig? Dan kunt u terecht bij taxi Hendrik Ido Ambacht. Ons taxibedrijf biedt vervoer met korte wachttijden. Dat wil zeggen dat er een taxi voor u klaar staat binnen een kwartier. Of u nu trouwvervoer, schoolvervoer, luchthavenvervoer of zittend ziekenvervoer nodig heeft. Wij van Taxi Hendrik Ido Ambacht staan in een mum van tijd voor u klaar.

Taxi Hendrik Ido Ambacht biedt vervoer op maat

Waar u ook naartoe wilt, ons taxibedrijf staat voor u klaar. Wij brengen u veilig en comfortabel van punt A naar B. Met onze taxi’s rijden wij in Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht. Ook rijden wij met onze taxi’s in de Drechtsteden en regelen wij voor u vervoer naar uw wens. Wij bieden u onder andere het volgende vervoer:

 

  • Zakelijk vervoer: Wilt u uw klant laten afhalen of zoekt u comfortabel directievervoer? Het kan bij Taxi Hendrik Ido Ambacht.
  • Trouwvervoer: Wij brengen en halen u naar iedere trouwlocatie: naar de kerk, het stadhuis of naar uw feestlocatie.
  • Zittend ziekenvervoer: Wij bieden een speciale ziekenservice voor patiënten uit Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Heerjansdam tussen 22.00 en 7.00 uur. U rijdt met onze taxi naar de dokter in Rotterdam of Dordrecht. Is er medische noodzaak dan kunt u hiervoor het mobiele noodnummer 06 278 342 77 bellen, zodat er met spoed een taxi voor u klaarstaat.
  • Schoolvervoer: Taxi Hendrik Ido Ambacht brengt uw kinderen naar school en haalt uw kinderen aan het einde van de dag weer op.
  • Rolstoelvervoer: Ons taxibedrijf kan ook mensen die gebruik maken van een rolstoel vervoeren.

 

Wij staan bekend om onze korte wachttijden

Taxi Hendrik Ido Ambacht regelt voor u op korte termijn een taxi. Wij staan binnen een kwartier voor u klaar met een representatieve wagen. Onze taxichauffeurs zijn klantgericht en servicegericht. Taxi Drechtsteden staat bekend om zijn integriteit, flexibiliteit en no-nonsense. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u op elk moment van de dag direct een taxi kunt regelen. Wij bieden u ook een nachttaxi aan; u kunt ook ’s nachts een taxi boeken.

 

Direct taxi Hendrik Ido Ambacht boeken?

Wilt u direct een taxi in Hendrik Ido Ambacht en omstreken boeken? Dat kan, wij staan ieder moment van de dag en nacht voor u klaar met onze taxi’s. Taxi Drechtsteden brengt u probleemloos van A naar B. Ook wanneer u op termijn een taxi nodig heeft, kunt u deze alvast bij ons boeken.

 

Taxi Hendrik ido Ambacht

Daarom kiest u voor Protaxi!

Transparantie

Gekwalificeerde medewerkers

Korte wachttijden

Altijd 24 uur beschikbaar

Flexibiliteit

Taxi vervoer op maat

Contactgegevens

Locatie

Willem Ruysplein 16
3333BX Zwijndrecht

Contact

Tel: + 31 (078) 6259731
Fax: +31(0)78 6259896
E mail: info@protaxi.nl

Noodcontact

Medische noodnummer: 06-27 83 42 77
(tussen 23:00 en 07:00)

Protaxi is lid van TX keurmerk en het KNV Taxi